Природа & Животни

Живот меѓу лисиците

Гинтер Шуман секогаш се фасцинирал од природниот и животинскиот свет. Ова доведе до страст за фотографирање на природата. На враќање од една фотографска екскурзија, тој сретнува млада лисица. Ја нарече Фелин. Малку по малку тој ја стекнуваше нејзината доверба и таа го изгуби секој страв од него. Тој ја придружуваше...

More